HighlightLogo

Highlight -illat perjantaisin klo 20.00!
Nuorten näköisessä jumalanpalveluksessa opetusta, ylistystä, rukousta ja rentoa yhdessäoloa. Tule tutustumaan toimintaan!
Illat jatkuvat 24.1.2020!!

HL2019-2020

Koko kauden 2019-2020 teemana oli PURPOSE-DRIVEN YOUTH, eli oman paikan ja oman tarkoituksen tunteminen sekä kutsumuksessaan eteenpäin kulkeminen.

Viimeisten viiden vuoden aikana Highlight on vakiinnuttanut paikkansa Seinäjoen uskovien nuorten keskellä. Muutaman nuoren joukosta on kasvanut muutaman kymmenen nuoren joukko. Ollaan saavutettu paljon, mutta työ on kesken. Kaupungissa on vielä valtava joukko nuoria, jotka eivät ole löytäneet elämää Jeesuksen yhteydestä. 

Meidän haasteemme on rakentaa polku eksyneen lampaan luo. Meidän haasteemme on rakentaa siltoja kuoleman varjon laaksosta elävän veden lähteelle. Highlight yhteisönä on olemassa, että elämässään eksyneet voisivat löytää toivon, rikkinäiset sydämet voisivat tulla ehjiksi, että yksinäiset löytäisivät yhteyden ja perheen. Jokainen ihminen janoaa jotain suurempaa. Meissä on syvällä sisimmässämme kaipuu Jumalan puoleen.


Vuoden 2019 tapahtumia:

6.-8.9.2019 Valtakunta
neliö

1.-3.11.2019 ILTA Conference, Helluntaikirkolla
image1


 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Facebook: facebook.com/highlightsjk
Instagram: @highlightsjk
Snapchat: highlightsjk