Nuorisotiimi

J-P Niemelä, Nuorisotiimi

Nuorisotiimi on se porukka, joka vastaa Highlight -iltojen suunnittelemisesta ja järjestämisestä. Osalla nuorisotiimiläisistä on myös oma vastuualueensa ja omia tiimiläisiä.

 

Elina ja Janne Mäkynen, Host-tiimi

Host-tiimiin kuuluvat juontajat ja hostaajat. Juontajien vastuulla on juontamisen lisäksi vastata Highlight-iltojen kokonaiskuvasta, kuitenkin jokaisen omien vahvuuksien kautta. Juontaja saa olla esillä ja jakaa omia ajatuksia. Hostaajien tehtävänä on ilmapiirin nostaminen ja yhteyden luominen. Tämä toteutuu ihmisille juttelemalla, toivottamalla tervetulleeksi ja karkkia jakamalla, vain luovuus rajana.

 

Anni Poikonen, Ylistystiimi

Ylistystiimi soittaa, laulaa ja johtaa ihmisiä ylistykseen joka viikko lavalta käsin. Tiimiin ovat tervetulleita kaikki soitto- ja laulutaitoiset, joilla on intoa olla mukana ylistyksen johdossa. Taitotasoon ei katsota, vaan pyrimme yhdessä kokeneiden ja aloittelijoiden kanssa oppimaan uutta musiikista, ylistyksestä ja ennen kaikkea Jumalasta.

 

Johannes Hentilä, Mediatiimi

Mediatiimi tuottaa erilaista materiaalia kuten kuvia, videoita sekä tekstiä someen, nettisivuille ja Highlight-iltoihin.

 

Juhani Virtanen, Tekniikkatiimi

Tekniikkatiimissä on kolme eri tehtävää jokaiselle illalle. Ääniteknikko laittaa soittajille ja laulajille mikit valmiiksi ja illan aikana miksaa soitot ja laulut sopiviksi. Valoteknikko pystyttää valot joka ilta oman maun mukaan ja valopöydällä ohjataan valoihin haluttuja värejä illan aikana. Projisointi on käytännössä projisointiohjelman käyttöä tietokoneella, jolta heijastetaan tykin kautta sekä videot että laulut oikeaan aikaan screenille.

 

Sini Poikonen, Keittiötiimi

Keittiötiimin tuotoksia ovat jokaperjantaiset tarjoilut alakerrassa. Yhteisiä leivonta- tai kokkaustuokioita pyritään järjestämään mahdollisuuksuuksien mukaan.

 

Emma-Veera Latvala, Somistustiimi

Somistustiimissä laitetaan luovuus peliin ja koristellaan paikat kodikkaiksi kynttilöitä, tauluja, tunnelmavaloja ja vaikka mitä hyödyntäen. Tiimissä pääsee myös itse tekemään ja suunnittelemaan uusia hienoja juttuja.

 

Nuorisotiimiin kuuluvat myös Tiina Kareno ja Juho Jaatinen