Vuoden 2022 tapahtumia

Tulevia tapahtumia ja vierailijoita 2022

Koko viikkotoiminta nähtävillä aina kuukauden toimintakalenterissa.

TOUKOKUU

Tommi Vainionpään valokuvanäyttely Konferenssikeskus Valkean 2. kerros. Tauluja voi ostaa. Tuotto seurakunnan hyväksi.

Kummikeräys lasten kesäkuun puuhakerhoon.

Ke 4.5. klo 19 Alueellinen Missiorukousilta Seinäjoen helluntaiseurakunnassa

Su 15.5. klo 17 Marttyyrin äänien toiminnanjohtaja Hannu Lahtinen, pastori Martti Kallionpää, Tass Saada (entinen PLO:n tarkka-ampuja)

To 16.5. Helatorstaina klo 16 alueellinen Missiorukous Alajärven helluntaiseurakunnassa, yhteiskyyditys tarvittaessa

Su 22.5. klo 15 ja 17 kouluttaja, sotahistorianharrastaja Olli Seppänen, Kansan Raamattuseura

Elokuvailta
Pelkosenniemi 1939 – unohdettu taistelu Neuvostoarmeija hyökkäsi Suomeen marraskuussa 1939. Vihollista vastassa oli heikosti varustettu jalkaväkirykmentti 40. Elokuva kertoo ratkaisevasta voitosta Pelkosenniemellä.

Elävä Jumala – kansakunnan kestävä tuki ja turva!
-katsaus Ukrainan sotaan, Raamattu ja rukous

La 28.5. Raamatun maa – klo 14 ja 15.30, asiantuntijana Ronit Maotz, tulkkina Johanna Manner, Musiikissa Tarja Kultalahti, Anne Mäki ja Johanna Lehto.

Ti 31.5. klo 11 Alueellinen rukous– ja paastopäivä

KESÄKUU

Ma 30.5.- To 30.6. Koululaisten puuhakesäkerho arkisin

To 2.6. Ukrainalaisten parissa vapaaehtoisina työskentelevien voimaantumis- ja infoilta klo 18. Kahvitus klo 17:30 alkaen.

Ti 7.6. Mari Palomäki – Marttyyrien ääni ry

La 11.6. Valkean kesäkauden avajaiset

• peräkonttikirppis, lasten musiikki, tähtivieraita, kirjakulma, tarjoilu… Mukana Seinäjoen vapaaseurakunta, Sarka-Verson lippukunnan partio, ViaDia Seinäjoki ry, yllätysvieraita…

La 18.6. RadioDein 25 – vuotisjuhla Ideaparkissa Seinäjoella (festarialueen sisäänpääsymaksu 25€, sisällä lavalla myös ilmaista musiikkiohjelmaa)

HEINÄKUU

Pe 1.- su 3.7. Suomen Vapaakirkon kesäjuhlat Tampereella

To 14.-su 17.7. Seinäjoen ja Lapuan vapaaseurakuntien lasten kesäleiri Hirvijärvellä

Elokuu

La 20.8. Koko perheen toritapahtuma klo 13-16. Avajaisohjelma klo 13:00.

Toiminta pisteitä. Muskari klo 15:00.

Järj. Seinäjoen helluntaiseurakunta ja Seinäjoen vapaaseurakunta

To 25.8. klo 18 Alueellinen Missiorukous Vaasan helluntaiseurakunta

Syyskuu

La 3.9. klo 9-15 MediaMission etäkoulutus kaikille kiinnostuneille, kokoontuminen monitoimisalissa, jossa yhdessä voimme seurata opetusta, keskustella ja rukoilla.

Alfa-kurssi alkaa Valkeassa, lisäksi Alfa-online

Taideterapia

Pe 9.-11.9. Varusta Seinäjoki2, ilmainen Xee-koulutus. Tutustumismahdollisuus, jonka jälkeen alkaa 14 viikon Xee+ -kurssi. Sopii erityisen hyvin aroille kristityille, joiden on vaikeaa kertoa uskostaan.

Syys-Joulukuu, 1 kerta/kuukausi, lauantaisin klo 19 Ilta tarinalle ja musiikille

19.9.-16.10. Valtakunnallinen SE LÖYTYI -MediaMissio 2022

Marraskuu

Raamattupäivät I osa 11.-12.11. ja II osa 13.-14.1.2023: Avaimia Ilmestyskirjan ymmärtämiseen, Ilkka Rythilahti Kansanlähetys