Lapset

Tervetuloa mukaan lastentoimintaan!
Voit seurata meitä
File:Facebook icon.svg - Wikimedia CommonsSeinäjoenvapaaseurakunta
Stunning-Instagram-Logo-Vector-Free-Download-43-For-New-Logo-with-Instagram- Logo-Vector-Free-Download | sjkvapiskids

Meillä on lapsityön whatsapp-ryhmä (perhekerholla on omansa), johon lähetetään ajankohtaista tietoa lapsityöntoiminnasta. Voit olla Aina-Leena Koivusaloon yhteydessä, mikäli haluat liittyä ryhmään. Myös muita lapsi-, varhaisnuorten- ja perhetyön asioita voit tiedustella Aina-Leenalta:

040 9337177, aina-leena.koivusalo@svk.f

Ilmottautumislomake kesäpuuhakerhoon: https://forms.gle/1oy5XyP7XsD1vdak6 

Lastenleiri 13.-16.7.2023


T.U.U.M.A.-juhlaleirin tunnelmia!
Sarka-Versoissa tartuttiin syyskauden alkaessa Tuumasta toimeen ja järjestettiin lippukunnan 30v juhlavuoden kunniaksi koko lippukunnan syysleiri. Hirvijärven leiritalon maastoon kokoontui 23.-25.9.2022 noin 60 eri ikäistä ja…
T avattoman
U utteraa
U skalikkoa ja
M erkillistä
A nkkalinnalaista!
Saimme siis seikkailla T.U.U.M.A.-leirillä Aku-sarjakuvasta tuttujen hahmojen, kuten Aku Ankan, sudenpentukolmikko Tupun, Hupun ja Lupun, Roope Ankan, Taikaviitan, Hessu Hopon, Iineksen, Pelle Pelottoman ja Pikku apulaisen sekä Minni Hiiren ja Pluton seurassa. Suurin osa leirin väestä yöpyi Ankkalinnan telttakylässä kamiinoilla lämmitettävissä puolijoukkueteltoissa, mutta osa myös omissa pienemmissä retkiteltoissa, ja joukon pienimmät vanhempiensa kanssa asuntoautoissa tai vaunuissa. Leirimuonaa saimme herkutella lippukunnanjohtajamme, Hessu Hopon, ravintolassa.
Leirinjohtajan päällimmäinen ajatus jo leirillä, ja samoin nyt leirin jälkeen, on kiitollisuus! Saimme viettää yhdessä aivan ihanan leiriviikonlopun, joka sisälsi perinteistä partio-ohjelmaa kädentaitoineen ja iltanuotioineen, mutta myös monille ihan uutena elämyksenä vesipallojuoksua! Partioleirin etukäteisvalmisteluissa oli mukana aivan upea tehotiimi, ja paikan päällä leiriä oli tekemässä monilukuinen joukko vaeltajia, johtajia ja lasten vanhempia! Leiriläiset olivat innokkaita osallistujia kaikkeen leiriohjelmaan ja erityisen rohkeita yöpyjiä, vaikka syysillat olivatkin jo ihan pilkkopimeitä.
Kaiken kaikkiaan meillä oli T.U.U.M.A.-leirillä hurjan lämmin ja turvallinen yhdessäolon ja yhdessä tekemisen fiilis! Leirin ikäjakauma oli 0-74 vuotta, ja sekös loi mahtavaa partioperheen tuntua tälle hyväntuulen leirille. Lämmin kiitos jokaiselle läsnäolleelle! Leireillään yhdessä taas viimeistään ensi kesän versoleirillä, Vihje23:lla!
Partioterveisin
Terhi Jouppila, T.U.U.M.A.-leirin ”ylikenraalimarsalkka”
T.U.U.M.A. -leirilaulu 2022 (lauletaan B-P spiritin sävelellä)
Me ollaan partiolaisia Sarka-Versoista
Seinäjoelta ja lähikunnista.
Usein on mukana myös meidän ystäviäkin
ja perhettä ja sukua.
Me tultiin Hirvijärvelle partioleirille
seikkailemaan ja retkeilemään.
Me tultiin Hirvijärvelle partioleirille,
joka T.U.U.M.A. on nimeltään.
Tuumasta toimeen, näin saavuttiin
Ankkalinnaan, pystyttämään telttakylää.
Tuumasta toimeen me kerättiin arvonimiä,
koettiin uusiakin elämyksiä.
Oi, tätä leirielämää taivaan alla,
luonnon keskellä, ilomielellä!
Oi, tätä leirielämää Sun kanssa yhdessä.
Siis kiitos Teille kaikille! ❤
Partiotyön  ja varhaisnuorten jutut löytyvät omilta sivuiltaan.

https://seinajoenvapaaseurakunta.com/varhaisnuoret/
https://sarkaversot.fi/