Seinäjoen vapaaseurakunta

cropped-img59431.jpgYli 100-vuotias ja noin 550 jäsenen kristillinen seurakunta. Sitoutunut apostoliseen uskontunnustukseen ja evankeliumin levittämiseen omalla vaikutusalueellaan. Yhteistyöhakuinen ja avoin. Olet tervetullut mukaan tutustumaan seurakuntaamme ja meihin, etsimään Jumalaa yhdessä kanssamme.
Seinäjoen vapaaseurakunta on tasapainoinen ja kasvava seurakunta. Haluamme olla myös luova, luotettava, yhtenäinen, rakastava, toivoa julistava, rohkaiseva ja rukoileva seurakunta.
Seinäjoen vapaaseurakunnalla, osana Suomen Vapaakirkkoa, on kaksi pyhää toimitusta eli sakramenttia: uskovien kaste ja kaikille uskoville avoin ehtoollinen.

Tervetuloa mukaan seurakuntamme tilaisuuksiin sekä toimintaan, lisää tietoa saat täältä sivuiltamme!

_IMG6307Seinäjoen Vapaaseurakunta
Vellamonrinne 1, 60220 Seinäjoki