Lastenleiri 14.-17.7.2022

Lastenleirille ilmoittautuminen on alkanut! Leiri pidetään Hirvijärven leirikeskuksessa 14.-17.7. Leiri on suunnattu v. 2009-15 syntyneille lapsille. V. 2008-09 syntyneet voivat halutessaan tulla leirille pikkupampuiksi. Pikkupamppu on leiriläisen ja isosen välimuoto. Isoset huolehtivat oman ryhmänsä pikkupampuista ja jakavat vastuuta ryhmän leiriläisistä heidän kanssaan.

Isoshaku on päättynyt. Jos haluat kysyä vielä isosen paikkaa, ole suoraan Aina-Leenaan yhteydessä. Isoskoulutus pidetään to 7.7. klo 18, ja se on isosille pakollinen. Paikka tarkentuu myöhemmin. Isoset ja pikkupamput tulevat ohjaajien kanssa jo KE 13.7. iltapäivällä valmistelemaan leiriä Hirvijärvelle. Leirin jälkeen pamput ja isoset voivat myös osallistua nuorteniltaan Hirvijärvellä SU 17.7., ja jäädä vielä su-ma yöksikin nuorten jatkoille.

Leirillä yövytään omassa teltassa,  asuntovaunussa tai -autossa. Lapsi voi osallistua  leirille myös päiväleiriläisenä, mikäli yöksi jääminen ei ole vielä ajankohtainen vaihtoehto. Ilmoittautumiset  tehdään 4.7. mennessä alta löytyvästä linkistä.

Täytäthän jokaisesta sisaruksesta oman lomakkeen erikseen. Annettuja tietoja käsitellään sivun alalaidasta löytyvän rekisteri- ja tietosuojalomakkeen mukaisesti.

Aikuisia tarvitaan vapaaehtoiseksi. Erityisesti keittiön päävastuullinen/päävastuulliset on/ovat haussa.

Rukoilethan leirin puolesta! Muistetaan esivalmisteluita, järjestelyitä, lapsia, isosia, vapaaehtoisia, säätä, ja ennenkaikkea sitä, että Jeesus olisi leirillä läsnä ja kohtaisi jokaista mukana olijaa.

Tervetuloa mukaan leirille!

Jos Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ilmoittautuminen leiriläiseksi/pikkupampuksi

Tunnelmia kesän 2021 leiriltä: Kiitollisin mielin meillä on ilo kertoa, että leiri saatiin järjestettyä viime kesänä vanhaan tapaan 17.-20.7. Hirvijärvellä yhdessä Lapuan vapaaseurakunnan kanssa. Vastuullisia ja apujokkoa oli riittävästi, leiriläisiä ilmoittautui 73, isosia 21. Sää oli varsin hyvä, ei satanut, eikä ollut hellettä. Kauniita kohtaamisia syntyi, ja saimme omalta pieneltä paikaltamme olla kertomassa lapsille Jeesuksesta ja rakastavasta taivaan Isästä. Kommelluksitta ei tietenkään mikään leiri säästy, mutta kaiken kaikkiaan saimme kokea taivaan Isän turvaa ja hellyyttä koko leirin ajan. Kiitokset rukouksista, osallistumisesta, avusta ja myötäelämisestä kaikille taustajoukoista leiriväkeen. Kuvat Vili Petäjämäki (Makifilms).