Lastenleiri 13.-16.7.2023

Lasten kesäleiri 2023 järjestetään Hirvijärvellä 13.-16.7. Nyt voi jo alkaa rukoilla leirin puolesta, ja päivänmäärä kannattaa laittaa ylös kalenteriin.

 

 Kesän 2022 kesäleirin tunnelmia: Meillä oli upea leiri! Seikkailuja riitti ja saimme oppia, millaisella rohkeudella taivaan Isä meidät voi varustaa. Taivaan Isä piti meistä huolen monella tapaa. Saimme todistaa sään osalta todellista ihmettä: vaikka sääennusteet lupasivat jatkuvaa sadetta kaikille neljälle päivälle, satoi vain tunnin tai kaksi perjantaina uinnin ja ruokailun aikana ja leirin lopuksi pienen tovin. Kiitos kaikista rukouksista meidän puolestamme! Tässä tunnelmia leiriltä:

 

Tunnelmia kesän 2021 leiriltä: Kiitollisin mielin meillä on ilo kertoa, että leiri saatiin järjestettyä viime kesänä vanhaan tapaan 17.-20.7. Hirvijärvellä yhdessä Lapuan vapaaseurakunnan kanssa. Vastuullisia ja apujokkoa oli riittävästi, leiriläisiä ilmoittautui 73, isosia 21. Sää oli varsin hyvä, ei satanut, eikä ollut hellettä. Kauniita kohtaamisia syntyi, ja saimme omalta pieneltä paikaltamme olla kertomassa lapsille Jeesuksesta ja rakastavasta taivaan Isästä. Kommelluksitta ei tietenkään mikään leiri säästy, mutta kaiken kaikkiaan saimme kokea taivaan Isän turvaa ja hellyyttä koko leirin ajan. Kiitokset rukouksista, osallistumisesta, avusta ja myötäelämisestä kaikille taustajoukoista leiriväkeen. Kuvat Vili Petäjämäki (Makifilms).