Lastenleiri 13.-16.7.2023

Jee! Kesä lähestyy! Tervetuloa mukaan Lapuan ja Seinäjoen vapaaseurakuntien lasten kesäleirille ”ROHKEASTI YHDESSÄ”! Leiri on Hirvijärven leirikeskuksessa to13.-su 16.7.2023! Leiri on suunnattu v. 2010-16 syntyneille lapsille. V. 2009-10 syntyneet voivat halutessaan tulla leirille pikkupampuiksi. Pikkupamppu on leiriläisen ja isosen välimuoto. Vastuuta saa kantaa isosten opastamina. Leiri maksaa 30€/leiriläinen (myös pamput), sisarukset 20€. Leirillä yövytään teltoissa tai asuntovaunussa/autossa. Lapset voivat ilmoittautua myös päiväleiriläiseksi.

Täytäthän jokaisesta sisaruksesta oman lomakkeen erikseen. Annettuja tietoja käsitellään sivun alalaidasta löytyvän rekisteri- ja tietosuojalomakkeen mukaisesti.

https://lapua.svk.fi/leiri/

Tänä vuonna myös talkooväki saa täyttää lomakkeen, jonka avulla voidaan arvioida paremmin ruokailijoiden määriä. Apukäsiä ja monenlaista osaamista tarvitaan! Mukaan voi tulla auttamaan yhdeksi päiväksi tai vaikka koko leirin ajaksi.

https://lapua.svk.fi/talkoolaisten-ilmoittautuminen/

Isoseksi voivat hakea v. 2003-08 syntyneet. Tätä vanhemmat voivat tulla ohjaajiksia ja talkooväeksi leirille. Isoskoulutus on TO 29.6. klo 18 Seinäjoen vapaaseurakunnassa ja se on pakollinen kaikille isosille.

Lisäksi isoseksi hakeva saa joko Aina-Leenalta tai Heidiltä ISOSPASSIN, johon tulee kerätä vähintään 5 osallistumismerkkiä seurakunnan tilaisuuksista ja ainakin yhden niistä tulee olla jostakin palvelutehtävästä (esim. kahvituksessa/nuortenillassa/pyhäkoulussa auttaminen).

Isoset ja pikkupamput tulevat ohjaajien kanssa jo KE 12.7. iltapäivällä valmistelemaan leiriä Hirvijärvelle. Leirin jälkeen pamput ja isoset voivat myös osallistua nuorteniltaan Hirvijärvellä SU 16.7., ja jäädä vielä su-ma yöksikin nuorten jatkoille.
Muista täyttää ilmoittautumislomake tästä linkistä:

https://lapua.svk.fi/isoshaku/

Jos Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Aina-Leenaan 040 9337177 (Seinäjoki) tai Heidiin 045 8094 740 (Lapua)

 

Leiri 2022

 

Leiri 2021

 Kuvat Vili Petäjämäki (Makifilms).