Minipyhis

Heipparallaa! Tässä ovat Aina-Leena ja Lepa-Leijona.

Keväällä 2020 teimme aktiivisen tuotantotiimin kanssa kotipyhisvideoita. Siltä ajalta opimme paljon videoiden tuottamisesta ja tekemisestä. Konsepti on muuttunut jonkin verran. Meillä on suuri ilo esitellä teille Minipyhis.

Näillä lyhyillä alle 10 min videoilla Lepa-Leijona ja Aina-Leena karjahtavat koko sydämestään sekä pohtivat arkisia pieniä juttuja, kuten mitä tehdä, kun pelottaa, voiko apua pyytää milloin vain, riitänkö minä ja  niin edelleen.

Laulatamme videolla vähintään yhden pienen laulun ja kerromme lyhyen raamatunkertomuksen Jeesuksen elämästä. Tarina kuvitetaan Tangram-paloilla, joista tämä idea lähtikin, kun Aina-Leena sattui löytämään kyseisen pelin siivotessaan pyhäkoulukaappia kerhohuoneessa.

Ikärajaa Minipyhiksellä ei ole, vaikkakin kerronta on kohdistettu 1-8-vuotiaille. Toivottavasti nämä videot kannustavat satsaamaan lasten hengelliseen kasvatukseen ja rukoilemme, että taivaallinen Isä voisi niiden kautta puhua ja välittää Hänen suunnatonta raukkauttaan juuri sinulle ja perheellesi.

Ainu ja Lepa